L´Oréal Professionnel | Profesionální vlasová kosmetika

L’Oréal Professionnel Série Expert Vitamo Color Aox Multifunkční stylingový sprej pro barvené vlasy

L'Oréal Professionnel Série Expert Vitamino Color AOX bezoplachová péče pro tepelnou úpravu vlasů

Toužíte po opravdové ochraně vašich vlasů a to i během jejich žehlení, kulmování nebo foukání? Pokud ano, a věříme, že odpověď zní ANO, tak máme pro Vás další geniální typ na vlasovou kosmetiku od L’Oréal Professionnel! Tentokrát se jedná o multifunkční stylingový sprej pro barvené vlasy ze série Expert Vitamo Volor Aox.

 

Multifunkční stylingový sprej pro barvené vlasy ze série Expert Vitamo Volor Aox od L’Oréal Professionnel

Tento stylingový sprej na vlasy je určen především pro barvené vlasy, ale pochopitelně se stejně tak hodí i pro vlasy nebarvené, takže si nedělejte hlavu s tím, jestli je to ten správný sprej pro Vás. Jeho vlastnosti jsou ovšem specifické a stejně tak i jeho aplikace. Tento multifunkční stylingový sprej pro barvené vlasy ze série Expert Vitamo Volor Aox patří do tzv. bezoplachové péče, takže nemusíte s vlasy nic dále dělat. Nanáší se na suché, ale i vlhké vlasy a poskytuje jim hloubkovou hydrataci a i ochranu. Důležité by bylo i zmínit, jeho vyživující vlastnosti, které jsou speciálně přizpůsobené pro vlasy barvené, které potřebují šetrnější péči, vzhledem k barvení vlasů, které vlasy oslabuje. Přípravek chrání vlasy proti vysokým teplotám, při vaší úpravě a stylingu vlasů a zanechává je nejen chráněné, ale i lesklé, hebké a nepoškozené teplem.

Dalším obrovským plusem je snadnější rozčesávání vlasů a tak i úprava účesu je mnohem lehčí a bez bolestivého vytrhávání vlasů. Co víc si přát? Možná bychom ještě mohli dodat, že i jako ostatní vlasové výrobky ze série Expert Vitamo Volor Aox voní přímo báječně!

 

Účinky stylingového spreje pro barvené vlasy ze série Expert Vitamo Volor Aox ve zkratce:

hydratuje vaše vlasy do hloubky

– dodává, především barveným vlasům, potřebné vitamíny, pro jejich větší pevnost a zdravější vzhled

– zajišťuje hedvábnou a jemnou strukturu vlasů

– chrání vlasy před škodlivými vlivy tepla, při úpravě a závěrečném stylingu vlasů

– krásně voní a to dlouhé hodiny

– usnadňuje rozčesávání vlasů, zkrotí i sebe víc nepoddajné kadeře

– zabraňuje lámání a třepení konečků vašich vlasů

 

Vyzkoušejte tento skvělý multifunkční stylingový sprej pro barvené vlasy ze série Expert Vitamo Volor Aox od L’Oréal Professionnel a sledujte už během prvního týdne změny na Vašich vlasech, budete žasnout, jak krásně a zdravě budou vypadat!