L´Oréal Professionnel | Profesionální vlasová kosmetika

L’Oréal Professionnel Techni Art Fix

Další pomocník pro zkrocení vašich neposedných vlasů z kolekce vlasových přípravků Techni Art Fix od  L’Oréal Professionnel je tu!

Profesionální péče od L’Oréal

Pokud se vám už nejednou stalo, že váš účes nedržel jak měl, že potom, co jste vyšla z domu jste měla pocit, že ani ne do pěti minut byla vaše hodinová práce (na vašich vlasech) zničena, tak mám pro vás tip, na opravdu vynikající a především ověřený fixační sprej od L’Oréal.

Tento jedinečný sprej na vlasy L’Oréal Professionnel Tecni Art Fix dodá vašemu účesu nejen konečný požadovaný vzhled, ale bude i o vaše vlasy pečovat a to rovnou od konečků! Chrání vlasy, až celých 24 hodin a to díky unikátní technologii HI- Shine Resolution Complex.

Ptáte se k čemu to je, před čím vaše vlasy bude chránit? Před vlhkem! Před největším nepřítelem vašich vlasů a to už, ať jsou rovné nebo kudrnaté, vlhko jednoduše zničí každý účes, každého typu vlasů. A s tímto negativním zážitkem má zkušenost každý z nás.

Další, asi v mnohých případech nepostradatelnou vlastností tohoto přípravku je UV filtr, který chrání vaše vlasy od nanesení spreje, až po jeho umytí. Sprej na vlasy pro dokonalou fixaci tvaru je nepopiratelně excelentním pomocníkem pro dosažení vašeho dokonalého účesu a tak i vzhledu!

Účinky spreje Tecni Art Fix ve zkratce:

-chrání před UVA a UVB paprsky

-dodává krásný, oslnivý vzhled vašim vlasům

-zamezuje krepatění

-chrání před vlhkem

-udržuje tvar vašeho účesu a to díky vysokému stupni fixace 5!!!

Pro koho je přípravek Tecni Art Fic od L’Oréal určen?

Pro všechny! Je vhodný opravdu pro všechny typy vlasů. Jeho aplikace je jednoduchá, klasicky i jako ostatních podobných přípravků sprej nanesete na čisté vlasy. Můžete jej nastříkat na suché i lehce vlhké vlasy, výsledek je stejný. Pokud stojíte o opravdu velký objem, tak přípravek aplikujte rovnou od kořínků vašich vlasů.

Pro dokonalý a zaručeně dlouhotrvající účes není lepšího pomocníka, než právě fixačního spreje na vlasy L’Oréal Professionnel Tecni Art Fix. Rozhodně stojí za vyzkoušení!